Blogkermis over SEO tips

Ik organiseer wederom een Blogkermis; dit keer over SEO tips. Heb jij een blog of website waarbij goede SEO tips worden beschreven? Meld je aan bij SEO tips (editie 1) en profiteer van extra bezoekers en betere SERP.

Wat was ook alweer een Blogkermis?

Een blogkermis (of blog carnival) is een aantal postings rond een bepaald thema met als doel een aantal bloggers bij elkaar te brengen. Iemand start een onderwerp, en daarop wordt door verschillende bloggers binnen een bepaalde tijd geantwoord in de vorm van een posting over hetzelfde onderwerp. Meestal met een link naar die originele oproep. Na verloop van tijd worden de postings verzameld in een overzicht. Op deze manier krijg je als blogger de mogelijkheid om nog meer bezoekers te krijgen en zal de pagina waarop de blogkermis wordt gepresenteerd als belangrijke pagina gezien door de zoekmachines. De links die op deze blogkermis staan profiteren daar ook van.


gerelateerde blogs met thumbnail

Ik vind het een leuk initiatief Erwin, ben benieuwd hoe het uitpakt. Denk je dat je in de toekomst ook een blogkermis voor SEA zal starten? In dat geval zal ik graag mijn steentje bijdragen. In het geval van SEO zal ik enkel alles lezen ;)