Behavioral Targeting - Blogkermis

Dit is editie 1 van de blogkermis over "Behavioral Targeting". Iedereen kon zich aanmelden met een artikel over Behavioral Targeting. De response viel mij een beetje tegen (2 inzendingen), maar dit heeft waarschijnlijk te maken met het onderwerp Behavioral Targeting. Ik heb nog overwogen om de deadline van de Blogkermis uit te stellen, maar ik heb dit uiteindelijk niet gedaan. Daarnaast zijn de inzendingen van hoge kwaliteit.
De twee inzendingen:

We nodigen hierbij ook alle (deelnemende) bloggers uit om naar deze blogkermis te linken, of een link te leggen naar je favoriete artikels op je eigen blog. Wil je jezelf kandidaat stellen om gastblogger worden voor de volgende editie van deze blogkermis of je eigen blogkermis starten, surf dan naar blogkermis.be

Blogkermis

De kracht van een Blogkermis is dat gerelateerde blogs met een DoFollow-link worden gekoppeld. Hierdoor neemt de waarde van deze blogs enorm toe voor een zoekmachine en zal dit uiteindelijk ook een hoger zoekresultaat tot gevolg hebben. Daarnaast kun je met weinig moeite toch wat extra bezoekers naar je website halen, doordat deze blogs (Blogkermis) gezamenlijk meer bezoekers trekken en allemaal linken naar jouw weblog.


gerelateerde blogs met thumbnail

Jammer dat er niet meer inzendigen zijn maar idd goed berichten! Ik debk dat de Blogkermis wat bekender moet worden! ;)