Doe mee: Blogkermis over Behavioral Targeting

Een blogkermis (of blog carnival) is een aantal postings rond een bepaald thema met als doel een aantal bloggers bij elkaar te brengen. Iemand start een onderwerp, en daarop wordt door verschillende bloggers binnen een bepaalde tijd geantwoord in de vorm van een posting over hetzelfde onderwerp. Meestal met een link naar die originele oproep. Na verloop van tijd worden de postings verzameld in een overzicht. Op deze manier krijg je als blogger de mogelijkheid om nog meer bezoekers te krijgen en zal de pagina waarop de blogkermis wordt gepresenteerd als belangrijke pagina gezien door de zoekmachines. De links die op deze blogkermis staan profiteren daar ook van.

Eerst blogkermis

Mijn eerste blogkermis gaat over Behavioral Targeting. Geen gemakkelijk onderwerp, maar wel een onderwerp waar we de komende 2-3 jaar op allerlei websites mee te maken krijgen. Ik heb het volste vertrouwen dat Behavioral Targeting veel waarde toevoegt aan de bezoekerservaring en verhoging van de conversie.

Oproep:
Schrijf een blog over Behavioral Targeting en doe mee met deze blogkermis. Je blog moet voor 10 juli ingeleverd zijn, waarna ik de blogkermis op 15 juli zal plaatsen op deze blog.
Inschrijven voor blogkermis Behavioral Targeting.


gerelateerde blogs met thumbnail