PDF omzetten naar Word

Deze website (PDFtoword) kwam ik vandaag tegen en wil deze jullie niet onthouden. Soms krijg je waanzinnig mooie PDF's toegestuurd, waarvan je gedeeltes wilt hergebruiken in je presentatie. Met een beetje geluk kun je wel de teksten kopieren, maar de plaatjes kun je vergeten. Met PDFtoWord kun je online een PDF laten converteren (en gratis). Ook is het mogelijk om een PDF om te zetten naar een Excel bestand.


PDF bewerken

Een ander interessant tool dat ook op deze site staat is om rechtstreeks in een PDF aanpassingen te doen. Erg gemakkelijk om pagina's weg te halen of te verplaatsen en de eigenschappen van het document aan te passen. Wil je meer dan dit dan zul je wel moeten betalen. Zie: PDF bewerken.


gerelateerde blogs met thumbnail
gravatar

RED:
Via Twitter krijg ik veel reacties over het gebruik van dit tool.

Ik wil benadrukken dat het niet toegestaan is om informatie uit een PDF waarop auteursrecht zit, te hergebruiken. Ditzelfde geldt voor de images die je uit een PDF kunt halen.

Super handig. Ik kon de Ryanair boardingkaarten niet afdrukken (zeer grote PDF) en heb toen dit tool gebruikt om de PDF om te zetten naar Word. Via Word kon ik dit wel voor elkaar krijgen. De opmaak is 1-op-1 overgenomen.

Thanks!