HootSuite op de Android

Als je nog steeds Twittert via Twitter.com, dan loop je al een jaar achter. Veel aanbieders gebruiken de Twitter-API om veel betere interfaces te bouwen, waarmee je wel overzicht kan krijgen van discussies, volgers, etc. HootSuite is zo'n applicatie. Ik gebruik HootSuite nu sinds augustus en ben er erg tevreden mee (zie ook Top: HootSuite Twitter Interface).

Android

Op mijn HTC Hero gebruikte ik nog steeds Peep; een niet al te briljante applicatie. Dit was dan ook de reden dat ik niet vaak via mijn mobiel Tweets de wereld in stuur. Hoe anders kan de wereld worden, als HootSuite ook ook op de Android gebruikt kon worden.
Voorbeeld
Nadat HootSuite al langere tijd voor de iPhone beschikbaar was, is deze nu ook uitgekomen voor de Android. Gisteravond gedownload (de gratis versie) en mee getest. De interface is handig en overzichtelijk, zoals je gewend bent van HootSuite.
Ik mis nog wel de mogelijkheid om naar Facebook een boodschap te sturen; deze mogelijkheid is wel aanwezig in de online versie van HootSuite. Misschien toch maar eens betalen voor een App...


gerelateerde blogs met thumbnail