Meer dan 500 posts op Siggy Volgt

Zonder het in de gaten gehad te hebben heb ik afgelopen week de mijlpaal gehaald van 500 blogs (dit is nr. 505)! En dat in anderhalf jaar tijd. Toen ik hieraan begon had ik wel het voornemen om wekelijks een paar blogs te schrijven, maar ik had niet verwacht dat ik het moordende tempo van 4-5 blogs per week zou kunnen volhouden. Ondertussen is het onderdeel geworden van mijn dagelijks leven. In de tijd dat ik in de auto zit (gemiddeld twee uur per dag) 'bedenk' ik het onderwerp, de opbouw van de blog en bepaalde belangrijke teksten die ik moet toevoegen aan de blog. De blog zelf is dan in 10-15 minuten geschreven. Veel mensen geloven dit niet...


Eigen gebruik

Ook gebruik je soms stukken die je op je werk moet schrijven. Een goed voorbeeld is een projectplan dat ik twee jaar geleden heb voor het opzetten van een nieuwe website; de teksten kun je gemakkelijk overnemen. Deze blogs gebruik ik zelf later ook als referentiemateriaal; altijd je Quick Reference Cards online!

Een ander inspiratiebron voor mijn blogs, krijg ik nu door het schrijven van een boek. Hier moet regelmatig wat zaken uitgezocht worden en deze zoektocht kan ik gebruiken voor een nieuwe blog. Een mooie synergie!

Op naar de 1000!


gerelateerde blogs met thumbnail