iContact Email Marketing Tool

In mijn zoektocht naar Email-nieuwsbrief tools heb ik een half jaar geleden uiteindelijk besloten om met Enormail te gaan werken. Het is gratis en redelijk makkelijk op te zetten. Enormail is een prima tool om mee te starten. wil je meer dan een simpel tool, dan zul je toch verder moeten zoeken!

Groot, groter, grootst
Wat als je meer wilt dan de geijkte standaard nieuwsbrief? Je wilt plaatjes kunnen toevoegen, statistieken kunnen opvragen, enquetes kunnen versturen (Survey Tool), autoresponders kunnen instellen, etc.

Tja...je bent op zoek naar een Email Marketing Solution! Aangezien niet elke CMS dit standaard heeft, zul je altijd op zoek moeten gaan naar een alternatieve oplossing.

iContact
Tijdens mijn speurtocht liep ik ook iContact tegen het lijf. Een prima tool voor grotere organisaties, maar nog niet geschikt voor mijn nieuwsbrieven. Simpel, omdat ik nog te weinig contacten heb (bijna 70).

Wil je meer weten, dan kun je een PDF downloaden: Best Practice Whitepaper.

No SPAM
iContact is wel een serieus email marketing tool, dat veel tijd en geld heeft geïnvesteerd in het voorkomen dat je mail op de blacklist komt en gezien wordt als Spam. Dit is ook nog bij veel aanbieders een probleem: je betaalt voor email nieuwsbrieven, maar een groot gedeelte komt nooit aan.
Dit aspect is extreem belangrijk bij het uitkiezen van de juiste email marketing service.

Gratis uitproberen
iContact kun je 15 dagen gratis uitproberen. Daarnaast zijn de kosten redelijk te noemen. Door de lage dollarstand kun je voor 6 euro per maand al professionele nieuwsbrieven versturen.

Kijk voor een introductiefilm of op Demo iContact:gerelateerde blogs met thumbnail