Nieuwe look-and-feel

Het is alweer een jaar geleden dat ik de look-and-feel van mijn blog heb aangepast. Is wel weer even wennen, maar ik vind de huidige opmaak een stuk rustiger.
Deze blog is nu bijna zonder images opgezet, wat de laadtijd zou moeten versnellen. Daarnaast zijn er wat nieuwe trends in 2009 bijgekomen, die ik wat beter met dit sjabloon kan gebruiken. Te denken valt aan Twitter (laatste 2 tweets worden getoond), RSS, Email-abonnement. Ook is het nu mogelijk live te zien welke bezoekers op mijn weblog terechtkomen.

Daarnaast zijn vaste onderdelen gebleven, zoals "Andere bezoekers lezen ook" van Linkwithin. Dit tool probeert andere gerelateerde artikelen te vinden.

Homepage
Een belangrijk winstpunt is de homepage die nu alleen de introductie laat zien van het artikel. Daarna kan het gehele artikel worden gelezen, door verder te klikken naar de volledige post. Dit geeft een rustiger beeld op de homepage en maakt deze ook leesbaarder en overzichtelijker.

Wat vinden jullie ervan?


gerelateerde blogs met thumbnail

Het is al een stuk beter dan het was, maar ik vind het nog steeds een beetje rommelig. Persoonlijk zou ik wat knoppen wegdoen bijvoorbeeld. Advertenties maken het ook rommelig.

Zijn er geen andere manieren om geld te verdienen? Ik heb er voor gekozen om alle advertenties weg te doen en af en toe een affiliatelink in een post te plaatsen of een advertorial. Door dit mee te delen aan de bezoeker blijf je transparant en ziet het er toch beter uit.