Behavioral targeting voor iedereen toegankelijk

Behavioral Targeting lijkt iets magisch en 'ver-van-je-bed-show'. De meeste pakketten zijn ook nog duur en lastig implementeerbaar. Eigenlijk wil je 'vanuit je luie stoel' je huidige site aanpassen, zonder je eigen CMS of HTML aan te passen. Nu blijft Behavioral Targeting (=BT) niet gemakkelijk, maar met Reedge komt BT wel op een punt, waar een professional zijn website kan verbeteren. Hierdoor zal de aansluiting naar de bezoeker beter zijn en uiteindelijk ook de conversie verhogen!

Nog mooier: Reedge is nu nog in Beta en gratis.

Wat kan Reedge?
Reedge kan nogal veel. Bijna het hele scenario van BT wordt ondersteund. Ik mis nog het automatisch maken van een profiel van een bezoeker en deze koppelen aan andere content. Dit is alleen nog bij de duurdere pakketten voorhanden. De totale lijst:

  • A/B Testing
  • Content Targeting
  • Conversion Optimization
  • Discovering New Opportunities
  • Geotargeting
  • Multivariate Testing
  • Onsite Behavioral Targeting
  • Target & Testing
  • Website Analytics

Reedge
Ik heb zelf Reedge gebruikt en ben onder de indruk van de mogelijkheden. Zeker het concept dat je huidige website bijna onaangetast blijft (met uitzondering van twee JS-scriptjes in je blogger-sjabloon) en vanuit de controlekamer van Reedge je website kunt aanpassen naar het gedrag van de bezoeker geeft me een gevoel van macht.

Nieuwsbrief
Een ding die nu duidelijk aanwezig is op Siggy Volgt, dat je na 4 pageviews een popup krijgt met de vraag of je abonnee wilt worden van mijn nieuwsbrief. Op deze manier probeer ik meer attentie te leggen op deze mogelijkheid. Ik zal binnenkort nog meer uitproberen!

Zie Products Reedge voor meer uitleg of bekijk onderstaande video:


gerelateerde blogs met thumbnail

Hallo Erwin,

Neem een eens een kijkje bij One2few.nl. De BT applicatie die upfront niets kost en tegen een laag maandtarief beschikbaar is. De BT Technologie van One2few is makkelijk te managenen (vanuit je luie stoel) en ook te koppelen met bestaande cms systemen.

Als je een demo wil laat het dan maar even weten via het demo aanvraagformulier op de website.

gravatar

Kun je ook grote websites aan? Zeg boven de 500k bezoekers per maand.

Ik ben wel eens nieuwsgierig hoeveel jij in het totaal al met je site hebt verdiend Erwin..

Je weet er namelijk een heleboel vanaf, ook al is het niet altijd gemakkelijk om de theorie in de praktijk om te zetten.. volgens mij heb je al een aardig potje gespaard :)

gravatar

Met mijn website verdien ik weinig tot niets. Helaas.

Hier gaat het wat mij betreft ook niet om. Ik wil bekend worden om mijn expertise en hoef hier geen geld aan te verdienen.

Mensen met expertise die uiteindelijk alleen maar voor het grote geld gaan, zijn meestal snel uitgepraat.
Goed stuk trouwens. Daar zat ik echt op te wachten!

Erwin, er is een nieuwe versie van Reedge. Log eens in of test het op de homepage. Er zitten want nieuwe dingen in...

Dennis