Van pagerank 4 naar 3

Afgelopen weekend is de laatste Google Dance geweest, waarbij de nieuwe pagerank-waardes zijn berekend. De laatste keer was negen maanden geleden.

Ondanks het feit dat de pagerank steeds minder waarde toevoegt aan de vindbaarheid van je webpagina's. Tenslotte is -voor de buitenwereld- alleen de pagerank-waardering van maar één pagina belangrijk: je homepage!

Helaas is mijn pagerank gezakt naar: 3.... :-/Meer pagina's
Natuurlijk waardeert Google ook andere pagina's van je website, maar deze zijn minder zichtbaar voor het grote publiek. Vreemd is ook dat de laatste maanden de bezoekersaantallen van Siggy Volgt enorm zijn toegenomen. Dit staat in contrast met de pagerank-daling (zou je zeggen)...

Oorzaak
Waarschijnlijk heeft de domeinnaam-verandering medio dit jaar van http://erwin-sigterman.blogspot.com/ naar http://www.siggyvolgt.nl/ toch een klein beetje roet in het eten gegooid. Veel backlinks zijn hierdoor waarschijnlijk verloren gegaan.


gerelateerde blogs met thumbnail

Pagerank is slechts één van de tientallen factoren die je bezoekersaantallen verklaren. Je kunt hier niet echt een verband tussen leggen.

gravatar

Gelukkig wel. Ik weet dat Google ongeveer 200 variabelen bijhoudt...