Internet Marketing tool. Online video.

Regelmatig krijg ik e-mails van bezoekers van mijn website met de vraag of ik over een bepaald onderwerp of een bepaalde site kan schrijven. Vorige week kreeg ik een mail over een website, waarbij het mogelijk is om op een professionele manier een video te kunnen maken, waarbij je -als een soort presentatie- je boodschap kwijt kunt.

Online Video
Ideaal voor een wat moeilijker onderwerp dat je onder de aandacht wilt brengen. Nog mooier is dat je deze video's met een druk op de knop op alle bekende video-sites (ook YouTube) kunt plaatsen. Online Video is nog steeds een fantastische manier om je boodschap snel in de top 10 van de zoekmachines te krijgen. Zeker Google blijft de YouTube-filmpjes interessant vinden. Natuurlijk is het wel belangrijk om de juiste titel te gebruiken.

ArticleVideoRobot.com
In de mail werd verwezen naar site ArticleVideoRobot. ArticleVideoRobot kan enorm veel voor je betekenen; het is zelfs mogelijk om teksten in te laten spreken via TTS (Text To Speach, helaas alleen in het Engels). Zeker in het Engels klinkt dit al redelijk professioneel. Daarnaast kun je een achtergrondmuziek selecteren of uploaden en plaatjes toevoegen aan je presentatie.
Ik heb het zelf uitgeprobeerd met een Engelse tekst van mijn andere blog Zmorez en het resultaat is als volgt:


gerelateerde blogs met thumbnail

Leuk om meer te lezen over online video's. Bedrijven gaan namelijk steeds meer webvideo's integreren in hun sites want beeld zegt toch veel meer dan woorden!

gravatar

Inderdaad gaat WebTV voor bedrijven als communicatiemiddel de komende jaren echt boomen op het internet. WebTV is betaalbaar geworden en de communicatiewaarde is hoog!