Dropshipping. Doen of niet?

Stel je voor:

Je hebt een website waarmee je exclusieve deuren verkoopt. Gemiddeld elke dag ontvang je een bestelling van een deur. Nadat het bedrag op je rekening is binnengekomen, stuur je de bestelling door naar de leverancier van de deur. Deze handelt de rest af. De klant heeft zelfs niet in de gaten dat de leverancier het vuile werk doet. Per deur verdien je 100 euro. Makkelijk verdiend voor het doorsturen van je bankrekening en doorsturen van één mail!!! Dit heet dropshipping.
Grote voordelen:
  • bijna tot geen kosten
  • geen magazijn
  • garantie loopt via de leverancier
Alleen betrouwbare leveranciers
Wil je dit opzetten, dan zul je in ieder geval een betrouwbare leverancier moeten vinden, waarmee je deze afspraken mee kunt maken. Daarnaast, ook heel belangrijk, moet deze leverancier snel kunnen leveren. Kun je een snelle levering niet waarborgen, dan zal je business niet werken.

Ook heel belangrijk is de afhandeling bij klachten en garanties. Deze zullen overgenomen moeten worden door dezelfde leverancier!

Bekende leveranciers
Eén van de bekendste Dropshipping-leveranciers die ik ken is: Pixmania Pro. Daarnaast zijn er veel buitenlands aanbieders (vooral van de Chinese of Koreaanse markt), maar deze vertrouw ik niet: veel goedkope zooi.

Blijf bij je leest
Wat ook belangrijk is dat je je in een branche begeeft waar je kennisgebied ligt. Ga geen deuren verkopen als je alleen verstand hebt van bankzaken!

Red: voor meer informatie over Dropshipping lees de blog Dropshipping leveranciers


gerelateerde blogs met thumbnail

Drop Shipping moet je echt doen als jij een site in de top tien van de serp's kan krijgen. Belangrijk is wel dat je betrouwbare partner zoekt. Eentje die altijd levert en ook klachten en problemen afhandeld.

gravatar

Ik denk wel dat je zelf een leverancier moet opzoeken om dit af te spreken. Er zijn bijna geen DropShipping-leveranciers in Nederland! Vreemd...

Ik ben zelf op zoek naar een dropshipping leverancier. Heeft er iemand tips?

gravatar

De enige die ik ken is Pixmania Pro. De prijzen liggen echter niet laag genoeg...

Hallo,

Via "DROPSHIPPING" is het mogelijk om onze produkten te verkopen via uw eigen webshop zonder investering of voorraad.

Wij willen markthandelaren, wederverkopers, webwinkel eigenaren en alle andere gedreven ondernemers de mogelijkheid bieden om onze artikelen te verkopen tegen een vooraf vastgestelde korting. U kunt rechtstreeks verkopen uit ons magazijn en wij verzenden blanco naar uw klanten!

Dropshipping betekent dat u met onze producten kunt adverteren en dat wij de producten vervolgens rechtstreeks bij uw klant afleveren. In de bestelling zullen geen vrachtbrief, factuur of andere herkenningselementen van Kapperspostorder aanwezig zijn. Door dropshipping kunt u winst maken via het prijsverschil dat u zelf bepaalt, zonder iets van doen te hebben met fabrikanten, overheadkosten, of verpakkingen.

Dropshipping is een proces waarbij u de producten verkoopt voor KAPPERSPOSTORDER, zonder dat u zelf een voorraad nodig heeft. Een besparing dus van opslagplaatsen en huurgeld voor magazijn-en opslagruimte's. U verkoopt de producten voor een door uw vastgestelde prijs. Nadat de koper het product aan u betaald heeft, bestel en betaald u aan ons de prijs die vermeld staat met de daarbij behorende dropshipkorting die u van ons krijgt. Ook stuurt u aan ons de adresgegevens van de koper. Wij sturen het gekochte artikel onder uw naam naar uw klant, zonder dat u er verder iets voor hoeft te doen. Het verschil tussen de door jouw vastgestelde verkoopprijs en de dropshipprijs dat is uw winst.

Hoe om te beginnen?

Je kan beginnen door alvast met een paar van onze producten/artikelen te adverteren en kijken hoe het verder gaat, als u dan een bestelling krijgt hoeft u op onze website alleen maar een ander afleverings adres in te vullen en het erbij te vermelden dat het om dropshipping gaat. Als een klant dan bij u bestelt kunt u daarna de bestelling aan ons doorgeven via de website of via email, zodra de betaling aan ons is overgeboekt zorgen wij er voor dat het product/artikel direct bij uw klant netjes bezorgd wordt.

Het is verstandig regelmatig de website www.kapperspostorder.nl te bezoeken. U kunt dan zelf bijhouden welke artikelen in de aanbieding zijn en of er nieuwe artikelen binnen zijn gekomen.

Heeft u interesse, neem dan geheel en vrijblijvend contact met ons op. info@kapperspostorder.nl. Wij laten u dan ook mede weten wat uw kortingspercentage is. (Voorbeeld: U gaat adverteren met onze artikelen voor hetzelfde prijsbedrag van wat er op onze website staat vermeld dan is zowiezo de kortingspercentage al uw winst).
Geinteresseerden dienen minimaal aan de volgende voorwaarden te voldoen:
- U bent minimaal 18 jaar.
- U heeft een eigen bestaande webwinkel en/of verkoopt via Ebay / Marktplaats of andere opbod/verkoopsites.
- U verkoopt onze produkten, besteld ze via onze webshop en laat vervolgens de produkten direkt aan uw klanten leveren door ons in een blanco verpakking.

Interesse? Stuur voor informatie een email naar info@kapperspostorder.nl

Met vriendelijke groeten,
Marja Kennis
Kapperspostorder

gravatar

@Kapperspostorder, je kunt ook een advertentie plaatsen op mijn weblog! ;-)