Acht dagen voor de 4daagse

Over dik een week ga ik het doen: voor de eerste keer meelopen met de vierdaagse. Natuurlijk heb ik wel een beetje geoefend, maar zoals het afgelopen weekend ging (1e dag 50km, 2e dag 15km) ben ik nog niet helemaal gerust op de afloop. Geen blaren, maar wel een vage pijn bij mijn knie.

Uitlopen doe ik wel, maar heb nog geen idee op welke manier ;-)

Te volgen op het web
Ik heb er ook over nagedacht om me aan te melden bij de KPN, zodat iedereen (ja, al mijn vrienden) mij kunnen volgen op het web. Je kunt dan zien waar ik loop. Voor 6 euri kun je dit met KPN regelen.

Even doordenkend vind ik de meerwaarde hier niet echt groot van. De mensen die mij zouden willen volgen, zullen dit pas eind van de ochtend of begin van de middag gaan doen. Als alles volgens planning verloopt, kom ik tussen 1 en 3 over de finish. Weinig mensen die me dan nog intensief kunnen volgen.


gerelateerde blogs met thumbnail

Ik ga je volgen, hoewel ik ga ook de 4 daagse lopen bij de Gentse feesten... :-)

Hans