Wii softmod ombouwen zonder Zelda

Al een tijd is het mogelijk om via softmod je Wii om te bouwen. Je had een SD-kaartje en het spel Zelda nodig. Met een truc in het spel Zelda en een progje op de SD-kaart kun je een extra kanaal installeren (oa. Homebrew en Backup), waardoor je gekopieerde spellen kunt spelen.

Zonder Zelda
Nu is het mogelijk om zonder het spel Zelda dit te regelen. Het enige dat je nodig hebt is een SD-kaartje en een laptop/PC waarmee je bestanden op deze SD-kaart kunt plaatsen. Daarnaast moet je Wii op het internet aangesloten zijn (via WiFi).

BannerBomb
Via BannerBomb kun je de bestanden downloaden die op de SD-kaart geplaatst moeten worden. Ook staat hier de Engelse handleiding.
Lees ook: Download meer dan 100 Wii spellen


gerelateerde blogs met thumbnail
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Deze site is echt geweldig! ik heb het softmodwii pakket gekocht, en beng! zo omgebouwd en prima service bij die lui hoor..

Wat mij betreft: SoftmodWii rules!

Hallo!

Ik heb een vraagje.. Homebrew Channel staat op mijn Wii.. Ik heb Wii Play gedownload op een DVD-R (van Verbatim).. Maar het werkt niet?

Is het noodzakelijk dat je Wii aangesloten is op Draadloos netwerk?

Groetjes,

gravatar

Homebrew alleen is niet voldoende. Je hebt ook het BackUp channel nodig; hiermee kun je je backups ;-) mee spelen.

hier vind je de benodigde software en handleiding om je wii om te bouwen met firmware 4.2 of lager http://www.consolepro.net

mijn wii was omgebouwd maar door een software update via internet lukt het nu niet meer alle kanalen staan er nog op juist maar ik kan de back ups niet meer spelen. wat moet ik nu doen?

gravatar

Er zijn inderdaad wat (nieuwere) spellen die automatisch de softmod aanpassing weer ongedaan maken. Je kunt nogmaals de softmod installatie uitvoeren.

gravatar

Voor 4.3 lukt het niet meer. Hiervoor heb je weer een spel nodig!

Klopt inderdaad Erwin, hiervoor heb je het spel Lego Indiana Jones of Yu-Gi-Ho nodig. Ik had nl ook al 4.3 en heb het met dezelfde handleiding gedaan. Ze updaten de handleiding wanneer er een nieuwe versie van de Wii uitkomt.

hoi ik wilde mijn wii sofsmod
via de site
http://www.wiihacken.nl is het me gelukt stap voor stap werd het uitgelegd echt super site.
ben nu spellen op mijn externe harde schijf aant zeten.
hoop dat dat ook goed lukt?
groeten danny

Met http://dewiiombouwen.nl/wii-softmodden-alle-firmwares.html is het me gelukt om mijn Wii met firmware 4.3 om te bouwen.

Hoi, bij de SoftModWii heb je geen spel nodig en het werkt vanaf systeemupdate 4.3. Let wel op dat je de firmware niet meer update en het werkt niet bij nieuwere en zwarte versies van de Wii, je kunt namelijk niet back-ups op een gebrande DVD afspelen.