PayPro experiment (ADHD boek)

Okay.

Ik heb het er vaak over gehad. De beste manier om geld te verdienen is om producten te verkopen. Hiermee zit je niet in de weg met de gelimiteerde tijd die je zelf op een dag kunt besteden om geld te verdienen. Producten kun je -in principe- in onbeperkte aantallen verkopen.

Ebook
In het Internet-tijdperk is dit natuurlijk nog een stuk gemakkelijker geworden. Webshops zijn de laatste 10 jaar gemeengoed geworden; de hele wereld ligt aan je voeten. Nadeel is dan nog de investering die je moet doen (OF je moet gaan dropshippen).

Via PayPro kun je je eigen Ebooks verkopen. Zojuist heb ik mijn eerste exemplaar online gezet: een boek over ADHD in het onderwijs. Hier zijn nog weinig goede boeken over te vinden. Ik ga jullie op de hoogte houden van de resultaten van de verkoop.

Landingspagina
Natuurlijk kan dit alleen door een goede landingspagina te maken. De meeste landingspagina's zijn te Amerikaans en daar hou ik niet van. Wel moet het een beetje classy overkomen met de landingspagina ADHD voor leerkrachten en ouders als resultaat.

Fingers crossed...


gerelateerde blogs met thumbnail
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Ik denk persoonlijk wel dat het een topper gaat worden. Ik denk dat je een in goede niche zit en de salespage ziet er fantastisch uit. Affiliates kun je via Google vinden. (startpagina's benaderen, bijvoorbeeld.) Succes.

gravatar

@ James
Is goed om te horen. Het is inderdaad een niche. Ik verkoop dit boek ook via lulu, maar daar haken veel mensen af. Ik denk dat dit beter moet verlopen.

gravatar

Al 1 boek verkocht. Gaat nog niet zo snel!!

Hoe zijn de resultaten op dit moment? Ik ben er wel benieuwd naar.

je wordt er niet rijk van, daar is het onderwerp niet bekend genoeg voor (te kleine doelgroep). Wel is de afhandeling van PayPro prima!

Ik zou je eerste zin even aanpassen. Eindelijk een boek waar--- een ADHD-kind, samen
met de ouders en leerkracht, iets aan heeft! Dat is wel goed Nederlands. Leerkrachten zijn daar nogal alert op.

Succes.