Geld verdienen met PayPro

Iedereen weet dat e-books schrijven de goedkoopste investering vergt om veel geld te verdienen. Door het schrijven van een goed e-book kun je bij wijze van spreken slapend rijk worden.
Inderdaad bij een GOED e-book!!!


Betalingen
Ook is het vaak een probleem om een online goed betalingmechanisme te vinden. Als verkoper van het boek wil je dat mensen via bijv. PayPal en iDeal kunnen betalen. Dit kan PayPro je ook bieden. Vaak is deze laatste stap in het verkoopproces het struikelblok als hier geen vertrouwde betalingmechanisme voorhanden is. Potentiele klanten vallen af en komen waarschijnlijk nooit meer terug!

Affiliates
Indien je een goed boek hebt moet je ook nog een afzetmarkt hebben om je product (boek) weg te zetten. Logisch is dan om aan affiliates te denken. Ook PayPro kan dit aanbieden. De affiliates zijn enthousiast te houden omdat je hoge vergoedingen kan bieden; je productiekosten kosten namelijk (bijna) niets.


gerelateerde blogs met thumbnail

Als je een aantal actieve affiliates kan vinden dan is het niet moeilijk om veel geld te verdienen met een ebook. Ik heb een keer een tip gekregen van iemand om via google op zoek te gaan naar webmasters die over hetzelfde onderwerp schrijven als jouw website. Zoek contact met die webmasters en vraag ze om je website te promoten. Zij verdienen dan natuurlijk ook geld aan het aantal verkopen die tot stand komen.

Goede tip! ik heb sinds kort ook een website gemaakt waar ik producten van paypro aanbied, graag hoor ik van mensen tips om mijn website te verbeteren en meer sales te realiseren.