Emailadressen nodig van inwoners van VS?

Heb je een product te verkopen op de Amerikaanse markt en ben je op zoek naar mailinglijsten voor allerlei doelgroepen? Dan is TlcLists de service die je nodig hebt.


Direct mailing
Waar dit bedrijf goed in is om allerlei dwarsdoorsneden van de Amerikaanse bevolking te kunnen aanbieden, waardoor de conversie-rate van je mailing omhoog schiet. Zeker nu per 1 juli de nieuwe Europese regelgeving voor B2B mailings van kracht is, kun je je voorstellen dat bedrijven zich weer meer op de Amerikaanse markt oriënteren. Daarnaast zie je dat de grote economische dip achter de rug is in Amerika en de markt begint aan te trekken.

Grote aantallen
De beschikbare mailadressen zegt genoeg:
  • 14 miljoen zakelijk
  • 300 miljoen particulier
Lijsten
Ook populair zijn natuurlijk de 'hypotheek'-lijsten van personen die een hypotheek aan kunnen. Je kunt zelfs mailinglijsten op etnische achtergrond verkrijgen. Belangrijk is natuurlijk wel dat je de regels leert kennen van de Amerikaanse markt op het gebied van Direct Marketing. Ik ben hier zelf ook niet echt vertrouwd mee, maar ik kan me voorstellen dat de regels in Amerika iets soepeler zijn dan in Nederland.

Enquêtes
Dit zie je namelijk ook in de afnames van telefonische enquêtes, waarbij de Amerikanen al gewend zijn om na elke transactie met een bedrijf de mogelijkheid te krijgen telefonisch (met computerstem) hun eventuele onvrede kenbaar te maken. Ook hier zijn de regels een stuk soepeler dan in Nederland of in Europa.


gerelateerde blogs met thumbnail