TOP: Enormail.nl (gratis nieuwsbrieven verzenden)

Ik was al langer op zoek naar een direct marketing-dienst, waarmee ik bezoekers van mijn website kon laten abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief. De bekendste e-mail marketing dienst die ik ken is Aweber.

Aweber
Aweber wordt vaak gebruikt door grote bedrijven om E-mail campagnes te verzorgen. Nadeel hiervan is, als startende gebruiker, dat je 19 dollar (zeg 15 euro) per maand kwijt bent. Zeker als je nog geen grote verzendlijsten hebt, is deze investering in verhouding -te- groot. Wel ben ik er zeker van dat deze aanbieder van direct mailing de meeste mogelijkheden biedt!

Enormail.nl
Afgelopen week kreeg ik een nieuwsbrief onder ogen van Rene Greve; hij maakt namelijk gebruik van Enormail. Na een korte blik op de mogelijkheden van Enormail en de feit dat het gratis is, heb ik me meteen aangemeld. De mogelijkheden zijn meer dan voldoende voor een beginnende gebruiker.

Hoe maakt Enormail winst?
Enormail.nl maakt winst door te proberen aanmelders voor je nieuwsbrief ook aan te laten melden voor andere nieuwsbrieven. De bezoeker moet dan wel goedkeuring geven om nieuwsbrieven te ontvangen voor verschillende categorieën.
Dit kan makkelijk omzeilt worden door een aparte pagina aan te maken waar aanmelders terecht komen. De URL van deze pagina kun je instellen. Doe je dit niet, dan zal een standaard pagina getoond worden, waarbij de bezoeker de mogelijkheid heeft zich aan te melden voor andere nieuwsbrieven.

Directmail targetten
Enormail heeft een enorme lijst van aanmelders opgebouwd voor verschillende categorieën. Aan deze personen kun je ook een mailing sturen. Deze mailing kost 0,10 euro per e-mailadres. Hier verdient Enormail.nl dus ook aan.
Hierdoor is het dus mogelijk deze service gratis aan te bieden.

E-book
Wel ben ik van mening dat ik zelf nog één ding mis: een gratis e-book dat je krijgt bij aanmelding. Hierdoor kun je het aantal aanmeldingen voor je nieuwsbrief enorm versnellen.

Ik ben aan het schrijven...!


NB:
Zojuist nog een mooie uitleg gevonden: Uitleg enormail


gerelateerde blogs met thumbnail
Deze reactie is verwijderd door de auteur.