Email nieuwsbrief tool iContact

In mijn zoektocht naar Email-nieuwsbrief tools heb ik uiteindelijk besloten om in zee te gaan met Enormail. Het is gratis en redelijk makkelijk op te zetten. Enormail is een prima tool om mee te starten.

Groot, groter, grootst
Wat als je meer wilt dan de geijkte standaard nieuwsbrief? Je wilt plaatjes kunnen toevoegen, enquetes kunnen versturen (Survey Tool), autoresponders kunnen instellen, etc.

Duidelijk! Je hebt behoefte aan een Email Marketing Solution!

iContact
Tijdens mijn speurtocht liep ik ook iContact tegen het lijf. Een mooi tool voor grotere organisaties, maar nog niet geschikt voor mijn nieuwsbrieven. Simpel, omdat ik nog te weinig contacten heb (hier werken we aan!).

No SPAM
iContact is wel een serieus email marketing tool, dat veel tijd en geld heeft geïnvesteerd in het voorkomen dat je mail op de blacklist komt en gezien wordt als Spam. Dit is ook nog bij veel aanbieders een probleem: je betaalt voor email nieuwsbrieven, maar een groot gedeelte komt nooit aan.
Dit aspect is extreem belangrijk bij het uitkiezen van de juiste email marketing service.

Gratis uitproberen
iContact kun je 15 dagen gratis uitproberen. Daarnaast zijn de kosten redelijk te noemen. Door de lage dollarstand kun je voor 6 euro per maand al professionele nieuwsbrieven versturen.


gerelateerde blogs met thumbnail