Web hosting kiezen

Tja, het is altijd lastig om een juiste hosting-partner te vinden voor je nieuwe website. Ik heb dit zelf ook al een paar keer gehad. Wat het echt lastig maakt is als je op zoek bent naar een specifieke combinatie, zoals .PHP en MySQL of UNIX, etc. Via de bekende zoekmachines word je doodgegooid met advertenties van bekende aanbieders.  Daarnaast staan de eerste twee pagina's van je zoekresultaten vol met web hosting partners die een andere configuratie aanbieden. Lastig...


Zoektocht
Ik heb dit probleem ook een paar jaar geleden gehad: ik was op zoek naar een goedkope hostingpartij die ASP.net en SQLServer aan kon bieden. Deze combi is a) lastig te vinden
 en b) vaak erg duur. Ik was op zoek naar deze combi omdat ik DotNetNuke wilde hosten. Na lang zoeken (week of twee) kwam ik een goedkope hostingpartij tegen.

Ook was ik recent op zoek naar een hosting partij, waarbij ik veel diskspace nodig had en -bij wijze van spreke- onbeperkte traffic. Ook hier duurde het een paar dagen voordat ik de keuze kon maken.

Hosting partijen vergelijken
Gisteren kwam ik de hosting vergelijkingsite web hosting choice tegen, waarbij je  -afhankelijk van je wensen- een goedkope hostingpartij krijgt voorgeschoteld. Dit scheelt een boel zoekwerk. Het mooie is dat de aanbieders zijn gesorteerd op categorie, bijv. Blog, Linux, MySQL, etc. waardoor alles overzichtelijk op te zoeken is.


gerelateerde blogs met thumbnail

Erg handig die site :)

Voor welke hosting heb je nou gekozen?

gravatar

Ik kwam deze site te laat tegen. Ik werk nu met one.com voor mijn andere blog Zmorez.

Hi,

I would recommend "HostGator" for your web hosting because it's very cheap and reliable. Their support service is awesome. This company offers site building tools, application vault, web mail, antivirus, Php, MysQL ,e-commerce and hosts unlimited websites in one plan. Don't go for free web hosting.They are not reliable. Check it out here (read the User Reviews):
http://Top50WebHosting.org