Verdienen aan een product. Hoe doe je dat?

Indien je nog geen product hebt, dat je kunt verkopen op het web, dan zul je het op de onorthodoxe wijze moeten doen. Vroeger had je eerst het product, daarna werd pas onderzocht of hier behoefte aan was en hoe dit gemarket moet worden. Tegenwoordig hoeft dit niet meer.


De vier belangrijke factoren in volgorde:
 • Marktonderzoek
  Via Internet is dit nu een stuk gemakkelijker dan vroeger. Met de juiste tools is vrij snel te achterhalen in welke markt je moet begeven:
  - Market: Mensen die geïnteresseerd zijn in Golf
  - Mega Niche: Golf Clubs
  - Niche: Iron Clubs
  - Micro NicheCavity Backed Irons
  Probeer hiervoor een micro niche te vinden. Een product waarbij ongeveer 30k websites te vinden zijn via Google. Hier is voldoende vraag naar, maar ook ruimte om in te kunnen infiltreren
 • Verkeer
  Zonder bezoekers ben je nergens. Er zal verkeer naar je website getrokken moeten worden. Social websites, backlinks, AdWords, etc. zijn allemaal methoden om mensen naar je website te lokken. 
 • Conversie
  Eenmaal op je website moet je nog wel de conversie maken. Dit kan het aanmelden voor een nieuwsbrief zijn, achterlaten van een mailadres, het verkopen van een product.
 • Product
  En dan moet je nog een product verkopen dat iedereen wilt hebben. Ook lastig. Door eerst een goed marktonderzoek te doen, weet je welke producten verkopen en waar de mens al jaren op zit te wachten.
Een marktonderzoek is een must voordat je begint aan het verkopen van je product. Het is tenslotte allemaal kansberekening:
Verkochte Producten =
Marktonderzoek x Verkeer x Conversie x Product


gerelateerde blogs met thumbnail