Top: Market Samurai SEO

In de Thirty Day Challenge (TDC) gebruiken ze een -voor mij- nieuw tool: Market Samurai. Tot nu toe ben ik erg onder de indruk van de mogelijkheden die dit product biedt om Off Page Search Engine Factors en On Page Search Engine Factors te bepalen. 


Competitie
Ook kun je inzicht krijgen over de competitie op Internet op het gebied van zoektermen. Dit maakt het mogelijk om op een gestructureerde wijze je website en/of pagina's aan te passen, zodat deze op de eerste pagina komt van je zoekresultaten. Ook wordt het duidelijk hoeveel effort erin gestoken moet worden om nog hoger te komen in de zoekresultaten. Vaak is het zelfs beter om op positie 4 of 5 te staan, dan continue te streven naar positie 1.


gerelateerde blogs met thumbnail

Het beeld dat ik tot nu toe had van de Thirty Day Challenge was dat het een soort affiliate marketing piramide gebeuren was.

Het ontbreken van affiliate codes bij je link (die niet werkt trouwens) doet anders vermoeden.

Ik ben wel nieuwsgierig wat de TDC nou precies behelst. Hoe verdienen zij geld met de challenge?

Ik ben alleen nog nieuwsgierig genoeg om me zelf in te schrijven. :)

In de laatste zin mist het woordje 'niet. :S

gravatar

Ik heb de link aangepast. Ik ben nu op dag drie en heb nog niet het idee dat dit om MLM of zoiets gaat. Tot nu toe nog weinig nieuws onder de zon; wel wordt alles helder uitgelegd en gaat net een stapje verder!

Wel zijn ze erg bezig om Market Samurai te promoten tijdens deze 'cursus'. De licentie loopt namelijk na 40 dagen af en ik denk dat ze hopen dat je dit product gaat aanschaffen.

Ik heb andere tools gezien die ongeveer hetzelfde doen, maar Market Samurai ziet er wel erg gelikt uit!

Altijd handig, een beetje inzicht in je SEO gebeuren. Alleen jammer dat het weer geld moet kosten... Voor veel mensen is het gewoon een hobby en mag dus niet te duur zijn.

Indien je Market Samurai hebt gebruikt, weet je wel wat je nodig hebt om goede SEO te doen. Daarna kun je ook andere tools inzetten om dezelfde info op te halen.

als je ff een berichtje stuurt via www.smash-wear.nl het is een dameskleding site dis ik ben hier niet om mijn site te promoten. ik bedoel als jullie mij een berichtje sturen via mijn site, dan zal ik jullie een gratis versie geven van market samurai. ik heb mijn best gedaan hier is de link voor de crack van market samurai http://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/member-downloads/106133-get-market-samurai-0-83-2-cracked.html gratis en voor niks.