Geen adsense, wat nu?

Nog steeds probeer ik mijn Adsense account terug te krijgen, maar mijn hoop is langzaam vervlogen. Waarschijnlijk is mijn account gesloten, omdat ik websites beheer, die bedoeld zijn geweest om via Adsense geld te verdienen. Een van deze websites is: www.yellowm8rix.com.

HyperVRE
Via HyperVRE was het mogelijk om een portaal op te zetten die 1 onderwerp centraal stelt. De artikelen op deze site waren artikelen die op internet beschikbaar zijn gesteld. Blijkbaar mag dit niet en ben ik -voor altijd- mijn Adsense account kwijt.


Wat nu?
Nu merk ik pas dat in Nederland de online advertentiewereld enorm achterloopt in vergelijking met de USA. Er is geen Nederlands programma te vinden die hetzelfde (contextuele advertenties) kan leveren in het Nederlands. De enige die in de buurt komt is BidVertiser, waarmee het wel mogelijk is om contextuele ads te tonen in het Nederlands. 

Vandaar, probeer ik vanaf vandaag Bidvertiser als advertentie tool


gerelateerde blogs met thumbnail

Hallo,

Is er iemand die mij zou kunnen helpen bij het opzetten van de eerste HYPERVRE websites. Doordat ik ook lid ben van HYPERVREMONTHLY kijg ik 15 voor bewerkte websites per maand. Helaas krijg ik het niet voor elkaar om een mooie site op te zetten.
Alvast bedankt voor je reactie.
Groet PeetJG