BlogMij vs. ReviewMe

Van BlogMij ben ik nu drie maanden lid en heb pas 1 opdracht ontvangen. Ik ga ervan uit dat dit een stuk beter gaat als mijn pagerank omhoog gaat van 2 naar 3 (of toch 4). Ik vermoed dat veel adverteerders dit als minimum beschouwen


ReviewMe
ReviewMe is de Amerikaanse variant en is al verder doorontwikkeld en kan ook gebruikt worden voor de Nederlandse markt. Na aanmelding had ik mijn eerste aanvraag binnen (5 dollar...). De prijs is afhankelijk van de grootte van je website (blog), aantal bezoekers en Technorati-rating. Elke maand verandert de waarde voor je website.


gerelateerde blogs met thumbnail

Ik heb inmiddels al 3 opdrachten mogen ontvangen en heb de prijs al verhoogt naar 45 euro per bericht. Volgens mij ligt het meer aan hoe breed het onderwerp van je blog is.

Ik ga ReviewMe ook eens proberen, bedankt voor de tip!