Top: Trivago verandert het online vakantie boeken

Twee weken geleden werd ik geattendeerd op een nieuwe speler in het veld op het gebied van hotels boeken. Het is een mix van:

 • Hotel boeken
  dit kennen we ondertussen wel
 • Kieskeurig
  krijg de laatste prijs van allerlei aanbieders. Dit is echt super handig!
 • Community
  samen informatie/reviews geven over een hotel, omgeving, attractie, etc.
 • Geld verdienen
  Je kunt hier zelfs geld mee verdienen
Hotel boeken gevarieerd
Deze mix maakt Trivago uniek in zijn aanpak. Ik ben op dit moment bezig om zelf een vakantie te boeken naar Florida (als ik het kan betalen tenminste) en ben onder de indruk van het aanbod van hotels in Florida. Met ons gezin willen we natuurlijk niet 1 kamer met 4 bedden (toch een beetje privacy, hè?), ook 2 kamers is geen optie met een kind van 3 en 12, maar wij zijn op zoek naar een studio. Dit is hartstikke makkelijk te vinden. Daarnaast heb je een mega-aanbod aan hotels in elke prijsklasse.

Kieskeurig
Heb je eenmaal je hotel gevonden, dan zal Trivago alle aanbieders verzamelen en weergeven. Op deze manier heb je snel de goedkoopste aanbieder gevonden! Wat wil je nog meer.

Community
Ook kun je zelf een review toevoegen over een hotel of attractie. Zo maak je met de groep de kwaliteit van de website steeds beter. Na een tijd kun je promotie krijgen, waardoor je nog meer content aan de site mag toevoegen.

Geld verdienen
Hoe meer content je op de site plaatst, hoe groter het aandeel wordt van Trivago. Dit wordt beloond. Elke review wordt beoordeeld en zal geld opleveren. Per maand wordt ongeveer 20.000 euro uitgekeerd! 
Ook kun je door middel van een partnerlink geld verdienen door bezoekers te trekken naar Trivago.

Eigen ervaring
Ik ben nu twee weken -beginnende- gebruiker van Trivago en zie hier echt potentieel in. Het Web2.0 aspect plus het online verdienen betekent dat dit wel eens de grootste online boekingswebsite gaat worden van Nederland (en de wereld).


gerelateerde blogs met thumbnail