Promoot je weblog -deel 2-

Een tamelijk onbekende manier om je weblog te promoten is door een review te laten doen door een ander weblog over jouw weblog. Voorwaarde is natuurlijk wel dat jij ook een review schrijft over zijn/haar weblog.

Backlink
Natuurlijk voeg je een link toe naar het andere weblog. Het liefst met een een goede anker-tekst. Denk goed over deze tekst na, want hierop kun je later teruggevonden worden. Spreek dit vantevoren af.
Daarnaast is het heel belangrijk dat deze link een dofollow is!

Op deze manier vang je twee vliegen in één klap:

  • Meer verkeer naar je website: via andere weblog
  • Beter gevonden worden in zoekmachines (extra backlink, anker-tekst)

NB: Wie durft mijn weblog te reviewen?
Review me, I review you!


gerelateerde blogs met thumbnail

ik heb een paar blogjes gelezen... ik zal je eerst in me lijstje opnemen... en als ik je wat vaker bezocht heb, zal ik je wel eens reviewen :)