Nooit meer een ober roepen

Niet meer naar de bar lopen om -na lang wachten- je bestelling door te geven. De rekening wordt gebracht wanneer je een knop 'indrukt'; niet meer met je hand naar boven in het restaurant en 'ober, ober' roepen. Nee, het wordt allemaal anders..

OtouchO
OtouchO is een systeem dat gasten de mogelijkheid biedt bestellingen te plaatsen via touchscreen, laptop of smartphone. Het combineert talloze opties: de ober roepen, de menukaart inzien, direct bestellen, direct online betalen, entertainment, acties aanbieden, bedrijfspresentaties, etc.

Kassasysteem
Het systeem is aan te sluiten op het kassasysteem, registreert de verkopen, bespaart handelingen in de bediening en zorgt voor interactie. Je kunt alles aanpassen in eigen huisstijl.

Jury
“Een all-in systeem dat de voordelen van meerdere ‘losse’ producten combineert. Eigentijds concept, dat de beleving versterkt doordat de gast inzicht krijgt in alle ‘ingrediĆ«nten’ van het avondje uit in een bedrijf. Je kunt meteen je bestelling doorgeven; verkort wachttijden en voorkomt irritaties. Handig voor ondernemer omdat het arbeidskosten verlaagt en zo rendement verhoogt.”

Waaaaaaar?
Wie weet waar het restaurant is die dit fantastische systeem gebruikt?


gerelateerde blogs met thumbnail

Siggy, OtouchO is momenteel nog volop in ontwikkeling en zal komende zomer (rond juli) worden gelanceerd in een trendy club in Den Haag. Momenteel zijn we wel al bezig met de uitrol van het mobiel bestellen onder de naam Obymobi, wat staat voor Order by Mobile. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd even contact opnemen via www.otoucho.nl of www.obymobi.nl

Halverwege december 2009 zal Otoucho lanceren bij The Steak Club in Scheveningen. Kijk voor het laatste nieuws op de Otoucho.com website

Groet
Alexander Dolstra