Eigen boek schrijven

Vandaag kwam ik toevallig terecht op managementboek.nl; een goede site met uitstekende boeken. Wat me opviel, is dat veel boeken gaan over zaken waar ik al veel van af weet. Boeken die voor 30, 40 euri over de toonbank vliegen. Boeken die ik zelf zou kunnen schrijven...


Verdienste
Hoeveel zou zo'n auteur hiervan overhouden? Misschien verkoopt hij wel 500 boeken per jaar; 5 euri winst per boek = 2500 euri verdiend. Elk jaar weer...

Boek schrijven
Deze week heb ik de uitdaging op me genomen: ik ga voor het eind van het jaar een boek schrijven en uitgeven.
Waarover dan? Het moet wel een onderwerp zijn waar je zelf ook nog wat van leert...

Verleiden van de webbezoeker
Waar ik de laatste maanden veel mee bezig ben is Persuasion Architecture: de kunst om een bezoeker op verschillende momenten hetgeen aan te bieden wat hij op dat moment nodig heeft en uiteindelijk overgaat naar het ultieme moment: de conversie!

Ik ga een boek schrijven over het "Verleiden van de webbezoeker". Niet een standaard, zakelijk boek, maar een boek die een relatie probeert te leggen tussen:
  • het verleiden van een webbezoeker en 
  • het verleiden van een nieuwe partner
Een combi dus.....

Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen (hoop ik)....


gerelateerde blogs met thumbnail