Blogger Blues

Na een half jaar ben ik er mee bevangen: de Blogger Blues. 


Moeite met schrijven
Ik heb moeite met het schrijven van een volgende blog. Hoe komt dit toch? Ik ben begonnen met het schrijven van korte blogs, over dingen die ik las in de media, waarover ik mijn mening wilde geven. Langzaamaan werden het hele lange blogs, waar in ik mijn kennis wilde spuien. Hartstikke handig als referentieartikelen en deze werden ook goed gelezen en gevonden. 

Commercieel
Daarna probeerde ik weblogs te schrijven over items die veel bezoekers zouden trekken. En ook dit werkte; soms wel 200 bezoekers per dag voor 1 artikel! Maar ook dit wilde ik uiteindelijk niet. 

Persoonlijker
Daarnaast probeerde ik ook buiten zakelijke artikelen ook iets meer persoonlijkere weblogs te schrijven: over het opzetten van een weblog en het uitbouwen hiervan. En deze natuurlijk!

Lat weer anders leggen, niet lager
De lat moet niet lager komen te liggen, maar op een andere plek. Ik wil niet inboeten in kwaliteit, maar ga wel andere weblogs schrijven. Ik moet weer de drive gaan vinden om bijna dagelijks weblogs te schrijven.

Ik heb de Blogger Blues....


gerelateerde blogs met thumbnail

Dat overkomt de beste. Gewoon even op z'n beloop laten tot het heilige vuur er weer is!

Heel herkenbaar!

Aan de ene kant wil ik schrijven over dingen die me bezig houden, maar als statistiekenverslaafde controleer ik continue welke artikelen wel of juist niet scoren, zodat ik mijn artikelen er op kan afstemmen.

Ik probeer nu de juiste middenweg te vinden: artikelen schrijven waar bezoek op afkomt, maar dan wel vooral degene waar actief op gereageerd wordt: reacties zijn gevoelsmatig veel belonender dan 'alleen' maar veel bezoekers.