Backbase op bezoek

Deze week was BackBase op bezoek om een commercieel verhaal af te steken. In 1 uur tijd vertelden ze welke klanten ze hadden, wat ze daar hadden gedaan en wat hun product precies inhield. Goede presentatie voor op een seminar, maar niet bij de klant! Ze hadden zich niet ingeleefd in ons product: onze website.

Gereedschappen
Het is alsof je met een timmerman praat, die vertelt over nieuwe gereedschappen die op de markt zijn verschenen en wat hij voor anderen heeft gebouwd. Dit is niet het verhaal wat ik wil horen! Ik wil weten wat ik met dat gereedschap kan doen op mijn bedrijf. Wat voor mooie dingen kan ik er mee bouwen?
Met andere woorden: What's in it for me?

Mooie lege huls
Na de presentatie zaten we met een dubbel gevoel. Waarschijnlijk is BackBase een goed product, maar de grote vraag is: Wat kunnen wij er mee doen en wat voor meerwaarde heeft het als wij dit aanschaffen? Dit is na deze presentatie nog steeds niet duidelijk, waardoor BackBase waarschijnlijk voor langere tijd in de ijskast wordt geplaatst. Kans gemist.

Libraries
Daarnaast blijf je de discussie houden over andere JavaScript-libraries die ook van hoge kwaliteit zijn en meestal OpenSource.
Hiervoor zou je ook nog kunnen kiezen...


gerelateerde blogs met thumbnail