Top Torrent Sites

Op ZBDigitaal kwam ik weer een goede post tegen over Coda.fm, een nieuwe torrent website die wel gebruiksvriendelijk is.


Een overzicht van andere goede torrent sites:
  • ThePirateBay.org - Dit is de meest populaire torrent-site op het internet. Hij beschikt over meer dan 1,3 miljoen torrents. Het heeft een mooi en eenvoudig ontwerp met niet opdringerige advertenties aan de zijkanten. De zoekfunctie werkt erg goed en maakt het vinden van specifieke bestanden gemakkelijker. Er zijn verschillende categorieĆ«n variĆ«rend van films, applicaties, spelletjes, foto's, anime, enz. 
  • Mininova - Mininova ontstond oorspronkelijk na het einde van SuprNova. Mininova is de tweede beste torrent site op het web. Met 800.000 torrents en een gemiddelde van 3000 nieuwe torrents elke dag.
  • Demonoid - mijn foavoriet als ik iets moeilijk kan vinden. Dit is een semi prive tracker die af en toe nieuwe leden toelaat. Huidige leden kunnen  nieuwe gebruikers uitnodigen, maar Demonoid heeft een strikt beleid ten aanzien van deze nieuwe gebruikers. De leden zijn verantwoordelijk voor de gebruikers die ze uitnodigen; dus als iemand iemand uitnodigt die 24 uur alleen maar leeched, dan zal dit ook gevolgen hebben voor degene die de nieuwe bezoeker heeft binnengehaald. Dit zorgt voor een mooie en gezonde download site.
  • Isohunt - Het is waarschijnlijk de beste torrent search engine met 1,4 miljoen torrents van meer dan 4oo torrent sites. Goed voor films
  • BTJunkie - Btjunkie is ook een grote torrent-zoekmachine. Met meer dan 1,5 miljoen torrents uit zowel particuliere als openbare trackers. 
  • Torrentz - Torrentz is een andere torrent-zoekmachine met een zeer unieke eigenschap waarbij het ook mogelijk is om te zoeken naar bestanden in een torrent (bijv. net die ene MP3 die je nodig hebt van een album)
  • Meganova - Meganova is ook een vrij grote torrent site met meer dan een miljoen torrents. Een van de beste torrent sites op dit moment
  • Bittorent - De site van de maker van Bittorent, Bram Cohen. Bittorent indexeert alleen legale torrents. Er zijn geen volledige games, alleen demo's. Hetzelfde geldt voor films, applicaties, enz.
  • Sumotorrent - Sumotorrent is een snel groeiende torrent site met meer dan 2,5 miljoen torrents en duizenden nieuwe torrents per dag
  • TorrentBox - Een andere goede torrent site. Een van de beste torrent sites van vandaag. 


gerelateerde blogs met thumbnail

www.torrentz.com

Ziet er mooi uit en zoekt op meerdere torrentsites gelijktijdig. Ook handig om meerdere trackers toe te voegen aan je torrent van The Pirate Bay.

www.cubetorrent.com
ook handig voor meerdere sites

http://www.megafilehosting.nl/torrent

www.movie-house.nl

super site!

Nu is daar http://www.torrenting.nl

voor Nederlandse downloaders.
Vind alle torrents op het web.

Via torrenting.nl kun je nog steeds op the pirate bay komen.

En nog veel meer torrent sites.

@tpb
thnxx

daar was ik net naar opzoek!

klik maar op mijn naam en je komt er vanzelf.