Top: qash.nl (nu yunoo.nl)

Online je bankzaken regelen is nu al een paar jaar geaccepteerd. Probleem blijft voor veel mensen dat ze bij meerdere banken zaken doen en dus ook meerdere rekeningen hebben (ik heb er ook 5); het overzicht ontbreekt. Daarnaast is het erg moeilijk om goed overzicht te krijgen in je uitgavenpatroon.

Qash
De website Qash lost dit probleem voor het grootste gedeelte op. Ik ben zelf lid geworden van de Beta-testclub en ben na 1 uur al razend enthousiast. Eindelijk weet ik hoeveel ik besteed aan boodschappen bij de AH, Praxis, Blokker, aan energierekeningen of misschien iets minder leuk, hoeveel geld ik aan boetes kwijt ben geraakt in 2008...

Meerdere banken
Qash werkt met meerdere banken samen (Rabobank, ABN Amro, Postbank, etc.); ik geloof dat er nog 2 banken niet meedoen (oa. ING). 


NB:
Dit cash management programma is ook perfect voor het gebruik van gezamenlijke rekeningen, als je vriend[in] dit toelaat ;-)

(4 maart 2009: Red.: Qash heeft haar naam ondertussen veranderd naar Yunoo.)


gerelateerde blogs met thumbnail
gravatar

Qash is niet meer. Dit is nu vervangen door Yunoo.nl ivm internationale aspiraties.