Nieuw blog: zmorez.com

Soms wil ik een artikel posten, maar vind deze niet thuishoren op deze weblog. Op deze weblog komen alleen 'werk-gerelateerde' posts te staan. Populaire posts in het algemeen plaats ik nu nu op zmorez.com.


Goedkope hosting
Ik was op zoek naar een goedkope hosting-partij die PHP, ASP, veel diskspace en ongelimiteerde traffic aan kon bieden. Bij mijn huidige hosting-partner voor YellowM8rix, JufMirjam en ADHD for school teachers is vooral de diskspace een probleem aan het worden aangezien ik elke pagina ook laat vertalen in 10 talen via Google Translate en een kopie opsla op de server.

One.com
Al snel kwam ik terecht op one.com. Overal kwam je deze ads tegen als hosting solution. Simpele ASP en PHP kan ik nog zelf, waardoor ik nog enkele aanpassingen kan doen. De MySQL database gebruik ik nog niet; wellicht in de toekomst wel. Via Blogspot heb ik een CNAME aangemaakt (in 2 minuten tijd), even wachten totdat elke DNS-server dit in de gaten hebt en je kunt beginnen.

HyperVRE
Daarnaast ben ik met HyperVRE bezig om veel subsites aan te maken. De eerste is al gemaakt: Mortgage Protection. Nu mijn homepage nog; heb vandaag de look-and-feel aangepast....


gerelateerde blogs met thumbnail

Erwin, de link naar zmorez werkt niet. Ik raakte wel gefacineerd door je idee om andere artikelen op een ander blog te plaatsen. Dat is iets waar ik zelf ook wel eens mee zit. Goed initiatief.

gravatar

Thanks.

Kleine typo: http://blog.zmorez.ccm moet http://blog.zmorez.com zijn!

Hoe bevalt one.com tot nu toe?