HDR-foto's maken je website aantrekkelijk!

Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van HDR-foto's op websites om de aandacht van de bezoeker te trekken. Deze foto's zijn zeer aantrekkelijk voor de bezoeker en hebben een surrealistische uitstraling. De A van Attention (AIDA-model) is dan in ieder geval gewaarborgd. HDR-foto's worden ook gebruikt in online magazines, zoals bomvol.com en iflymagazine.nl.

Door 3 foto's vanuit hetzelfde standpunt te nemen (met statief) kan een HDR-foto gemaakt worden; minimaal heb je 1 onderbelichte, 1 gewoon belichte en 1 overbelichte foto nodig voor een goed resultaat. Gerelateerde artikelen:


gerelateerde blogs met thumbnail

het was toch wel even netjes geweest als je van te voren gevraagd zou hebben of je mijn foto mocht gebruiken als voorbeeld bij je onderwerp.
Ik vind het niet leuk dat ik nu zo tegen mijn foto aanloop, ik verzoek je dan ook deze meteen te verwijderen..

Raym
Raym`s fotosite

gravatar

Bij deze dan. Ik heb de foto verwijderd.

Ik was erg onder de indruk van deze foto...