Flop: Blogmij.nl

Blogmij.nl is een initiatief van een jaar geleden waarmee het mogelijk is geld te verdienen met je weblog. Door een neutrale of positieve blog te schrijven over een aangekondigde campagne is het mogelijk om een extra zakcentje te verdienen als eerlijke blogger. Wie wil dit nu niet?

Hierdoor kan een nieuw product of service snel bekendheid vergaren doordat op verschillende websites een artikel wordt geplaatst. Een slim initiatief!

Aangemeld
Een maand geleden heb ik me hiervoor aangemeld met lage verwachtingen over de inkomsten die dit zou genereren. Zelfs deze verwachtingen werden niet gehaald. In de afgelopen maand is geen enkele campagne zichtbaar geworden, waarop ik me had kunnen inschrijven.

Weinig zonnige vooruitzichten
Mijn idee is dat deze website op de rand van de afgrond staat en dat geen enkel bedrijf meer investeert in dit concept. Dan houdt het concept op te bestaan...

It takes 3 to tango (bedrijf, Blogmij.nl en blogger)!


gerelateerde blogs met thumbnail

Het ligt waarschijnlijk ook aan de websites die je opgegegeven hebt en je bezoekersaantallen. Ik heb maandelijks een opdracht voor bepaalde weblogs die ook niet uitzonderlijk veel bezoekers hebben. Ligt het niet aan je prijzen?

Erg makkelijk om blogmij.nl negatief in het licht te zetten maar doe je zelf niets fout?

gravatar

Aan de prijs ligt het niet; misschien wel de bezoekersaantallen (800 per maand en sterk groeiende).
Als er binnenkort wel opdrachten komen, zal ik dit ook zeker vermelden op deze blog.
Mijn indruk is/was dat blogmij.nl een jaar na dato doodgebloed is; jouw opmerking geeft gelukkig het tegenovergestelde aan!

Ook ik heb geen problemen met Blogmij. Ik heb weliswaar niet elke maand een opdracht maar sinds mijn aanmelding (ik denk een jaar geleden) heb ik al wel +/- 10 opdrachten uitgevoerd.
Ik denk dat je gewoon geduld moet hebben totdat je een opdracht krijgt. Ook moet je in het begin niet al te hoge prijzen hanteren.

Om te zeggen dat Blogmij een flop is vind ik niet echt gepast. Als er geen adverteerders zijn die op jou website willen adverteren dan is dat niet de schuld van Blogmij lijkt mij. Ik zie Blogmij ook als een tussenpersoon.
Maar nogmaals, geduld is een schone zaak.

gravatar

@accessko
Blijkbaar heb ik te vroeg geroepen.

Ik wacht af wat er komen gaat...

gravatar

Deze week mijn eerste opdracht binnen!!!

Bij mij een prima resultaat, al 16 campagnes.....

gravatar

Da's erg netjes. Ik vermoed dat mijn pagerank (is nu 2) te laag wordt ingeschat door de adverteerders. Ik hoop na de Google Dance van eind maart op 3 of 4 uit te komen, waardoor ik aantrekkelijker lijk voor adverteerders.

Hoeveel vragen jullie voor een advertorial?

En enig idee hoeveel ik kan vragen? (6000 bezoekers per maand)

gravatar

Goede vraag. Ik heb ook geen idee wat slim is. 10 euro vragen en meer advertorials schrijven of 100 euro en 4 advertorials per jaar.
Ik denk dat een bedrijf kijkt naar het aantal pageviews, unieke bezoekers EN de pagerank.

Ik zit nu op een paar tientjes met ongeveer 2000 bezoekers per maand.

Ik kreeg net al een email dat er een bedrijf een bericht op mijn blog wilde. Ik heb de prijs op 35 euro gezet.

Zou mooi zijn als het een beetje werkt :)

Mmm, inmiddels al een tweede advertorial verkocht. Hoop hem maandag te plaatsen.

Bedankt dus voor de tip naar deze site! ;-)

gravatar

Je gaat sneller dan ik. Ik zit met smart te wachten op mijn 2e advertorial :-/

Ik denk dat het komt doordat ik een bredere doelgroep heb. Op zich wel handig :)

Na 4 dagen ingeschreven te zijn mn eerste verzoek tot advertorial binnen... Werkt schijnbaar wel!

gravatar

Ik heb ondertussen al 4 advertorials gekregen. Werkt dus prima!