Live op HartmanEVENT

Het is lunch-break op het HartmanEVENT, waarbij veel leveranciers op dit moment in 5 minuten tijd hun product mogen verkopen. Niet veel nieuws onder de zon wat dat betreft. Wel weer veel bekenden gezien.

Office 14
Office 14 (Office 13 wordt overgeslagen!) komt er aan in 2009/2010 en dit zal een samensmelting met SharePoint gaan krijgen. SharePoint zal steeds meer een OS zijn waarop Office moeiteloos geintegreerd kan worden. De verwachting is dat SharePoint licenties minder zullen gaan kosten om op deze manier de integratie met Office nog beter in de markt te leggen. Uiteindelijk ben je als klant nog meer gebonden aan MS en zul je meer kosten gaan maken aan Office en aanverwante producten.

Enterprise 2.0
Daarnaast is Enterprise 2.0 weer on topic. Beetje dezelfde verhalen als een jaar geleden. Het wordt wel duidelijk dat de mensen er steeds meer klaar voor zijn voor dit soort concepten en dat de vrees voor het ongeleide projectiel (iedereen kan content plaatsen) langzaamaan vervaagt. Adoptie dus! Da's een goede zaak...


gerelateerde blogs met thumbnail