Google Chrome vele malen sneller

Na een dag met Chrome gewerkt te hebben, valt me nog steeds de snelheid op die ik nu met surfen bereik. Vooral op websites waar veel Javascript aanwezig is, is de snelheid indrukwekkend. Wel heb ik al een probleem te pakken met een interne applicatie waarbij het Javascript niet goed werkt voor de top-navigatie; voor de rest heb ik nog geen problemen opgemerkt.

Wat zegt de rest van de wereld?
De algemene tendens is toch wel vrij positief. Sommige wachten nog op de Mac-versie om de browser te kunnen testen. Daarnaast was er vandaag ook aandacht op BNR-radio over Chrome. Zij gaven aan dat er benchmark-tests zijn gedaan met de verschillende browsers en deze testen ondersteunen mijn surf-gevoel.

Op het web hebben ze zich er ook al aan gewaagd: zie http://news.cnet.com/8301-1001_3-10030888-92.html voor de indrukwekkende resultaten.


gerelateerde blogs met thumbnail