Get Google Ads Free: een scam?

Onderzoek
Je kent die mailtjes wel over nieuwe mogelijkheden om geld te verdienen. De meest waanzinnige verhalen zie je voorbij komen. De laatste weken word ik regelmatig gespamd met een programma die het mogelijk maakt om gratis (=free) Google advertenties te plaatsen: GetGoogleAdsFree. Bij deze advertentie bleef mijn aandacht toch langer hangen!

Click here to Get Google Ads Free

Hoe krijgen ze dit voor elkaar?
Nader onderzoek van mijn kant wijst uit dat het woordje Free niet als zodanig geinterpreteerd mag worden. De Google Adds zijn niet gratis. Wel wordt in dit (over de 100 pagina's tellende) E-book een concept uitgelegd waarmee het mogelijk is om de kosten die je maakt met Google Ads weer -minimaal- terug te verdienen.

Methodiek
De methodiek is simpel: laat anderen de Google adds gezamenlijk betalen. Dit gaat stap voor stap voordat je uiteindelijk de maximum inzet kan bieden op keywords in Google Adwords. Stap voor stap is ook het sleutelwoord; je kunt dit concept niet in enkele dagen uitrollen en zal in fases moeten gebeuren. Daarnaast zul je al aardig wat expertise in SEO moeten hebben voordat je hieraan begint. Het risico is dat je een aardige som geld kwijt kunt raken, indien je afwijkt van het concept in dit E-book.

Click here to Get Google Ads Free

Meer weten
Voor degene die willen weten waar het over gaat: Secret to Getting Google Ads FREE just $67


gerelateerde blogs met thumbnail