Hartman Gids

"Op 5 september is de officiële presentatie van de gids met een feestelijke bijeenkomst in Utrecht. Als deelnemer aan de HartmanGIDS en/of HartmanEVENT bent u vanzelfsprekend van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn! De presentatie begint om 14.00 uur in Utrecht en duurt tot 17.00 uur. De locatie wordt nader bekend gemaakt."

Vorige week ben ik uitgenodigd door Erik Hartman om de Hartman gids in ontvangst te nemen. Yellow & Red (mijn werkgever) staat natuurlijk ook weer genoteerd in deze gids als CMS-implementator. Wel grappig dat Erik ook uit Zaltbommel komt en we elkaar pas één keer een handje hebben geschud.
Ik hoop dat weergave in deze gids, de professionaliteit die Yellow & Red heeft, weer een boost geeft en dat we door kunnen gaan met leuke opdrachten voor de Top 500 bedrijven van Nederland.

Morgen heb ik een gesprek met mijn managers om de komende twee jaar Y&R een nog grotere speler te maken in het CMS-land. Ben benieuwd hoe concreet dit gesprek gaat verlopen. Ik wil zelf namelijk nog meer verschillende diensten aanbieden aan klanten, zodat ze met één aanspreekpunt hun projecten kunnen doen..


gerelateerde blogs met thumbnail

Alle bezoekers van het HartmanEVENT (www.hartmanevent.nl) op 18 september ontvangen een gratis HartmanGIDS!