Lootjestrekken voor Sinterklaas

Het jaarlijks event van mijn vrienden wordt vandaag georganiseerd. Dit keer in Eindhoven, waar we allemaal vandaan komen. De meeste van ons zijn uitgevlogen naar andere delen van Nederland.

Al 22 jaar organiseren we elk jaar Sinterklaas in de kroeg. Met 10 vrienden, volgeladen met surprises en lange, ietwat intieme gedichten gaan we op weg naar -meestal Grieks- restaurant. Beginnen met ouzo en daarna worden de surprises uitgepakt en voorgelezen. Bekende surprises waren een "gestolen" fiets, Lincoln verkleedpartij, een Sjonnie campingpak (trainingsbroek), opdrinken van 'lekkere' mixen en waar we het nog steeds over hebben: het opeten van een grote bak met mayonaise door Dre en Eric...
Bekende plaatsen waren Barcelona, Engeland, Egmond, Vlissingen, Zaltbommel (2x), Maastricht, Nijmegen, Enschede, Deventer, Den Haag, etc. etc.

Vandaag de lootjes getrokken. Ik weet het, het is nog zomer, maar met onze drukke agenda's moet dit ruim van te voren gepland worden. Via lootjestrekken.nl gaat dit prima. Binnen no-time heb je een lootje binnen.
Probleem blijft wel dat, omdat het zo ver van te voren is, sommige vrienden de naam op het lootje al zijn vergeten en op de dag zelf nog surprises aan het maken zijn (in de auto, op het toilet in het restaurant!!). Heb er zin in!


gerelateerde blogs met thumbnail
gravatar

Het is weer zo ver. De lootjes zijn alweer getrokken via lootjestrekken.nl en de datumprikker.nl is ook alweer gebruikt.

Handig toch dat internet!

Voor gebruiksvriendelijk lootjes trekken probeer zeker ook http://www.festisite.com/lootjes-trekken/ eens!